dinsdag 5 december 2017

Sint parade aan de Becokaai in Brussel

Vandaag trokken we samen met onze vriendjes van de berenklas, de 2 eerste leerjaren, juf Greet, juf Carla, juf Katia, juf Nancy, juf Yolande, juf Hilde alsook de papa's van Dana & Léa uit 3A en onze mama's van Yunus, Oskar, Yasmina, Lina & Ibrahim naar het kanaal in Brussel.

Het werd een onvergetelijk avontuur: eerst allemaal samen de tram op, dan de metro, samen naar de kaai stappen en daarna was het wachten op de komst van Sinterklaas, zijn pieten en ... de stoomboot! We werden er alvast met open armen ontvangen door een heleboel zwarte pieten en pony's. De pieten deelden er wimpels uit, nic nacjes, mandarijntjes, snoepjes EN warme chocolademelk  (al moesten we op dat laatste wel wat langer wachten... ).

Onze uitstap verliep heel vlot en dat is ook zeker aan onze helpende mama's en papa's te danken! Zij zorgden ervoor dat iedereen vlotjes en veilig op school geraakte! Een dikke dank jullie wel!!!

Hierbij vinden jullie alvast een paar fotootjes maar neem ook zeker eens een kijkje op de klasblog van juf Greet. Een echte aanrader!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten